CAFETARIA 'T ZUIDEINDE

CAFETARIA 'T ZUIDEINDE Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 246 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria 't Zuideinde. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 9:54 Eten was er snel , pizza’s waren heerlijk ! Super goede zaak , met hele normale prijzen ! Top top en nog eens top
13 aug 2022 om 4:31 Was lekker alleen zat er geen saus bij.
11 aug 2022 om 23:28 Vriendelijke eigenaar en lekkere ete en het is waard voor je geld
3 aug 2022 om 13:02 Het duurde 3 uur voordat het eten bezorgt werd. Stond geen werkend telefoonnummer bij en op de site stond dat het al dicht was. Na 3 uur te hebben gewacht op eten was mijn eten koud en slap.
30 jul 2022 om 14:24 Eten was heerlijk
8 jul 2022 om 3:32 Prijs komt overeen met de kwaliteit
7 jul 2022 om 22:53 Twee pizzas genomen, waren nog warm en heerlijk!
29 jun 2022 om 23:10 Kwaliteit van het pizza is naar beneden gekelderd. Heb het pizza mee terug gestuurd aan de verzorger. Kaas lijkt wel plastic. Doe hier aub wat aan.
25 jun 2022 om 0:56 Perongeluk verkeerde huisnummer ingevoerd. Wilde contact opnemen om dit te melden maar het telefoonnummer welke erbij staat klopt niet, dus onmogelijk om bestellingen te annuleren/ wijzigen.. De pizza's waren uiteindelijk zo goor dat ze de kliko in
22 jun 2022 om 10:08 Worst Margherita I've had in a while.
19 jun 2022 om 21:57 Lekker eten , snel bezorgen
18 jun 2022 om 20:19 Half afgebakken kant en klare hap deeg had ik in mijn mond en de bezorgen liet mijn pizza vallen als je belt is het nummer niet in gebruik wij bestellen hier nooit meer!!!