CAFETARIA 'T ZUIDEINDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 346 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria 't Zuideinde. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2023 om 16:56 Je moet de spicy chicken burger proberen.
9 sep 2023 om 14:56 Jullie eten is erg lekker. Maar wij kregen deels de verkeerde bestelling. Ook hadden wij de verkeerde bon gekregen bij onze bestelling. Wij wilden toen bellen om aan te geven maar jullie nr is buiten gebruik. Zou dat wel per direct veranderen.
9 sep 2023 om 12:42 Jullie hebben heerlijke pizza's en broodjes
9 sep 2023 om 5:29 I ordered food around 12 for my break at 2, not enough time to prepare 2 kapsalons I guess. Guy came 30 min late, when my break was over, on top of that, he tried to drop food at wrong entrance even tho I described good one. I didn't even picked it
9 sep 2023 om 0:50 Eten was goed maar 5 minute looptijd van mij en duurde alsnog best lang voor de bezorging.
8 sep 2023 om 21:13 Verkeerde bestelling ontvangen telefoonnummer was niet ingebruik... echt heel slecht
6 sep 2023 om 17:39 Lekker lekker Thanks Snelle en goede service
29 aug 2023 om 0:18 Zaterdag 19 aug: bestelling is door het restaurant geannuleerd omdat alle eten op zou zijn: nogal knullig. Het heeft 10 dagen geduurd voordat ik m'n geld terughad, dat moet sneller kunnen :-(
19 aug 2023 om 17:06 besteling NIET COMPLEET . 2 X PITA KAAS WAS ER NIET BIJ MAAR WEL VOOR BETAALT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17 aug 2023 om 19:58 Jammer vroeger kreeg je de saus er gratis bij en nu betaal je 0,50 voor saus waar een kwart in zit veelste weinig !
16 aug 2023 om 1:31 Ik heb besteld maar restaurant is gesloten heb geen eten gekregen niks er wordt niet gebeld
11 aug 2023 om 22:23 had vegatarian besteld,kreeg een shoarma pizza,bij bellen kreeg ik een antwoord apparaat en geen reactie!